PDF Afdrukken E-mail

Digitaal drukken

DROPinMEDIA maakt gebruik van de HP Indigo. Deze hoogwaardige digitale pers, die als de beste in zijn soort wordt gezien, levert drukwerk met de kwaliteit van offset en de flexibiliteit van uw eigen laserprinter.

Voordelige kleine oplagen

Digitaal drukwerk is een proces met zeer lage opstartkosten. Hierdoor kunnen kleine oplagen die bij conventioneel drukken niet rendabel zijn voordelig worden geleverd. Doordat u geen grote oplagen meer hoeft af te nemen, besteld u alleen wat u nodig heeft. Hierdoor blijven de voorraden beperkt en uw materialen actueel.

Variabele data drukken
Digitaal drukwerk maakt het mogelijk uw drukwerk te personaliseren met variabele tekst en beeld! Met gepersonaliseerd drukwerk trekt u veel positieve aandacht en kunt u een grotere respons verwachten doordat u uw drukwerk op de doelgroep kunt aanpassen.

Korte levertijden
Doordat digitaal geproduceerd drukwerk direct droog is wanneer het uit de pers komt, kunnen we zeer korte levertijden realiseren. Digitaal drukwerk is dan ook zeer flexibel en biedt u de mogelijkheid tot op het laatste moment veranderingen door te voeren.