PDF Afdrukken E-mail

Stationary

Visitekaartjes, briefpapier, omslagen, compliments cards, enveloppen, bureauleggers... een passende en eenduidige huisstijl is belangrijk voor de herkenbaarheid en de uitstraling van uw bedrijf. De inzet en het gebruik van deze middelen hebben direct invloed op het imago van uw bedrijf of merk.

 

Relatiemagazines en branchetijdschriften

Brochures en tijdschriften, uitgegeven binnen een vaste formule en tijdsperiode: orders waar levertijden en kwaliteit van de productie meer dan heilig zijn. Denk bijvoobeeld aan branchetijdschriften en relatiemagazines - van opmaak tot eindproduct inclusief complete afwerking en verzending.

 

Boeken in alle soorten en maten

DROPinMEDIA heeft jarenlange ervaring in het drukken van boeken: foto-, studie- en kunstboeken, almanakken, catalogi en naslagwerken.

 

Méér dan alleen de keuze van papier

Promotioneel drukwerk is een belangrijk onderdeel van de totale communicatiestrategie. Brochures, folders, mailings, displays, verpakkingen: allemaal presentatiemateriaal dat uw product of merk op de juiste manier in markt moet zetten.

 

Communicatie en flexibiliteit

Bij jaarverslagen en emissie prospectussen zijn de eisen hoog. De productietijd is meestal krap; de deadline is heilig. Communicatie en flexibiliteit zijn dan ook de basisvoorwaarden voor deze producties. Omdat DROPinMEDIA leveranciers heeft die hierin zijn gespecialiseerd, kunnen we snel schakelen.

 

Etiketten en labels voor de drank-, food en non-food industrie

Een vak apart. Want aan een bieretiket zijn andere eisen verbonden dan aan een pindakaaslabel. Door onze specialisten die meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van etiketten hebben, mag DROPinMEDIA zeggen dat zij hier verstand van heeft. Wij maken het mogelijk uw etiket te ontwerpen en op eenvoudige wijze te bestellen en produceren.

 

Vertrouwelijke informatie en beveiligingskenmerken

Drukwerk beveiligen tegen fraudeurs: barcodes, krasinkten, UV inkten, unieke nummering, watermerken, pregen, folies, hologrammen... Alles kan. Ook voor de productie van vertrouwelijke, vaak financiële, informatie wordt DROPinMEDIA gevraagd.